zelfstandigen

Starters

U wil uw eigen zaak plannen en uitbouwen.

Met een ondernemingsplan verplicht u uzelf om grondig na te denken over uw project en vage ideeën in concrete cijfers uit te werken.  U brengt de markt voor uw producten en diensten in kaart.  U zet uw strategie uiteen en geeft aan of uw bedrijf financieel haalbaar is.  Door al deze aspecten vooraf grondig te bestuderen en uiteen te zetten, voorkomt u heel wat moeilijkheden achteraf.

Maak uw ondernemingsplan in de eerste plaats voor uzelf.  Maar als uw plan goed in elkaar zit, dan kunt u het ook gebruiken om partners, zoals de bank, te overtuigen van de levenskansen van uw project.
Voor alle verzekeringen voor uw zaak kan u bij ons terecht, contacteer ons.  Wij geven u een duwtje in de rug om uw plannen waar te maken.  Kijk alvast op www.startersservice.be en startit@kbc

 

U hebt uw zaak al een tijdje geleden gestart.

Misschien werkt u intussen al met personeel?  Een dag telt slechts 24 uur en uw cliënten willen ook een goede service.  Dit vraagt veel tijd en inspanning. 

Wij nemen een deel van de spanning weg en ontfermen ons over uw verzekeringen. 

Regelmatig overlopen wij met u uw verzekeringsportefeuille en kijken wat moet afgedekt worden en wat kan.  Zo bent u er zeker van dat dit altijd up-to-date is.

 

Maak het u gemakkelijk, geniet van onze pensioenservice.

In het najaar organiseren we terug een avondsessie, zo bent u helemaal mee.

Over één ding zijn alle generaties het wel eens.  Na hun pensionering willen ze allemaal geniéten: reizen, af en toe eens uit gaan eten, hobby’s beoefenen, kortom dromen realiseren en deel uitmaken van de actieve samenleving.
Maar dat kost natuurlijk geld.  Tel daar nog de medische kosten bij die vanaf een bepaalde leeftijd de hoogte ingaan en de kosten voor hulp als het wat moeilijker begint te gaan.  Dan is het duidelijk dat ons wettelijk pensioen al snel niet meer voldoende is.

De overheid geeft ons financiële stimuli om aan sparen te doen zoals bij IPT, VAPZ, pensioensparen, POZ...    Hoe begin ik eraan, hoeveel, wanneer,...  allemaal vragen die u zich stelt en waarop wij het antwoord zoeken samen met u.  Vraag ons inlichtingen en u kan met onze oplossing de toekomst tegemoet.

Tijdig denken aan uw toekomst is dus de boodschap.  kbcpensioenservice  helpt u daarom bij het opmaken van een persoonlijk pensioenplan.  Uw toekomst, uw plan, in balans. 

KANTOOR TORHOUT
Burg 47
8820 Torhout

 

 

 

T 050 21 26 35
F 050 22 05 87
Werkdagen: 8u30 - 12u00
Zaterdag: 10u30 - 12u00

KANTOOR LICHTERVELDE
Leysafortstraat 18 a
8810 Lichtervelde

 

 

 

 

 

T 051 72 21 22
F 051 72 69 87
Werkdagen: 10u30 - 12u00
Zaterdag: 8u30 - 10u30

 

FSMA 60633 • kantoor@certeza.be